Facebook Instagram Pinterest

A legfontosabb foglalkozások

Emberhangoló

Mondanám, hogy az emberhangoló ritka, de ez nem igaz. Valójában mindenki emberhangoló, akiben legalább alkalmanként tisztán szól az isteni hang. Akkor tiszta, amikor az ember a világot jónak látja, és mutatja. Olyankor az ember és Isten egy. Esélye van a megváltásnak és az üdvnek.

Amikor az ember le van hangolva, azt jelenti, nem lát (u)l. Alszik benne az Isten, vagy nem tudom. Olyankor kell jönnie az emberhangolónak, valakinek, aki éppen egy.

A művészekben szól leggyakrabban tisztán az A hang: festőkben, filmrendezőkben, fotósokban, grafikusokban, írókban, költőkben, színészekben, szobrászokban, táncosokban, zenészekben, zeneszerzőkben.

Kötélidegsodró

Kötélidegsodrókra nagy szükség van. Amikor fiatal voltam, sokszor éreztem úgy, hogy kívül vannak az idegeim: minden megérintett, -rázott, -rendített. A rámfajtákra mondták, hogy túlérzékeny. Szerencsére találkoztam sok kötélidegsodróval: emberekkel, helyzetekkel, amikor kellett a tűr-elem. Kínomban mind mélyebbre süllyedtek az idegek bennem. Ne érts félre, nem lettem érzéketlen, csak
k i e g y e n s ú l y o z o t t.

Teremtésőr

Teremtésőr az az ember, aki megállt – azzal megállt a mókuskerék is -, hátraarcot csinált addigi életének, és hazaindult Isten tenyerére. A hazafelé tartókban közös az egyszerűség. Ahogy egyszerűsödnek, úgy rendeződik vissza körülöttük a teremtés az eredeti érintetlen szépségébe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *